Honesto HBM III

 

Honesto er en eventyrlig smuk PRE Hingst på 11 år. Ca. 164 i stg.

Han er en utrolig rar hest, med klassisk spanske bevægelser og en stor og rummelig galop.

Honesto har i det senest år været redet i traditionel dressur og laver schenkelvigninger, versader, traverser i både trav og galop og selvfølgelig spanske skridt. Han er utrolig lydig og rides for fine hjælper og rolig hånd, han er en arbejdsglad hest, der kræver en rolig rytter, der har styr på sin grundridning.

Han er meget sød i alt omgang går fint på tur både alene og sammen med andre heste, står i stald med hopper og vallakker og rider til dagligt også sammen med hopper uden problemer, også er han er meget glad for at køre i trailer.

Honesto har deltaget i skurer og opvisninger og får altid mange komplimenter med på vejen, han er en utrolig dejlig hest at have med ud og som vækker opsigt.

Honesto er basis kåret og har avlsgodkendelse, dog har han ikke været brugt i avlen.

Selvom Honesto er sød og rar, så er han stadig hingst og derfor fortrækker vi også at nye ejer, har erfaring med hingst, eller i hver fald sætter sig ind i hvad det betyder, at have en hingst. Ligeledes fortrækker vi også at personen er over 18 år, samt at Honesto har mulighed for at komme på fold hver dag.

Honesto vil egne sig godt til en rytter der ønsker en luksus turhest, showhest, eller til jordtræning da han har lidt begyndende gigt i det ene forben, ikke noget der har haft betydning for hans ridning eller han har været mærket af, men prisen er sat efter dette.

Han er passet med smed, vaccination, tandbehandling.

Honesto sælges til en yderst fornuftig pris, pga. af hans gigt samt tidsmangel.

Pris: 40.000 kr. åben for bud hvis den rigtige køber dukker op.